Terugbetalingsbeleid

TERUGBETALINGSBELEID


U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heb je nog 30 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €13 per pakket, raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u nu gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen kunt u contact met ons opnemen via info@banjola.nl Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.


De producten mogen uiteraard niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn. Indien het product of de verpakking beschadigd is, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan 


Stuur een mail naar info@banjola.nl met de reden van retour + een trackingcode & order- of factuurnummer. Terugbetaling vindt plaats via bankoverschrijving na acceptatie van de reden van retournering.


Mocht u binnen 14 dagen geen antwoord van ons hebben ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op  +1 (205) 3418283

Hoelang duurt het voor ik mijn terugbetaling ontvang?
Vanaf het moment dat het pakket is aangekomen kijken wij of alles in goede staat is. Wanneer dit bevestigd is proberen wij binnen 5, maar maximaal 14 dagen het bedrag terug te storten.

 

CONTACTGEGEVENS:

Handelsnaam: Inspire Growth Limited
KVK-Nummer: 85234212
E-mailadres: info@banjola.nl
Telefoonnummer: +1 (205) 3418283
Fysiek adres: Westerzicht 693, Vlissingen, Zeeland, 4385 CC, Nederland (geen bezoekadres)

Nog vragen? Bekijk onze Veelgestelde Vragen
Of neem contact op via onze Contactpagina